Reklamefilm

Jeg filmer og redigerer reklamefilm etter ditt ønske. Det er selvsagt du som bestemmer hvordan den skal bli, men jeg kommer også med innspill til hvordan jeg mener filmen blir best mulig. Musikk som blir brukt er kjøpt og har lisens til å bli brukt hvor du måtte ønske. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Event

Jeg filmer alt fra private event til arrangementer for bedrifter. Jeg fanger øyeblikkene og lager en stemningsrik film som oppsummerer dagen. Tilbakemeldingene jeg har fått er at det er veldig fint å ha en slik film man kan se på om og om igjen. En slik dag og kveld går så fort og man ikke får med seg alt, da er det fint å kunne se alt på nytt i ettertid. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Redigering

Ønsker du å få laget en film av film og foto du har selv? I dag har de fleste utallige bilder og filmer liggende på mobilen eller PCen. Det som er synd er at disse ofte drukner i store mapper og ikke gir like mye å se på en og en. Jeg hjelper deg med å sette dette sammen til en stemningsrik film etter ditt ønske. Det kan være alt fra en hyggelig familiefilm, til andre merkedager som  konfirmasjon, bryllup eller bursdag. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

redigering
umamiproduction umami logo
umamiproduction umami logo