Bryllupsfilm

Flue på veggen med kamera

Målet mitt på bryllupsdagen er å være en flue på veggen ingen legger merke til. Samtidig skal du være trygg på at jeg får fanget de rette øyeblikkene. Derfor har jeg alltid et møte med brudeparet i forkant for å avklare deres ønsker og behov.

Jeg bruker mye tid på å planlegge, filme og redigering for å få best mulig resultat. Det er deres historie som skal komme frem og stemningen som var denne dagen. Dette resulterer i mange timers råfilm som jeg klipper ned til en stemningsfilm av passe lengde. Jeg har koronagaranti, ta kontakt for mer informasjon.

Begrenset antall oppdrag

Dette er en tidkrevende prosess og for å sikre at alle brudepar får det samme resultatet tar jeg kun et begrenset antall oppdrag i året hvor jeg filmer bryllup. Det lønner seg derfor å være tidlig ute med å booke meg som videograf.

 

filmpakker

5/5

Kevin & Agnete:
" Vi hadde bestilt fotograf til bryllupet vårt og fikk mange fine bilder derfra. Men det er videoen som ble laget i bryllupet som vi har sett på utallige ganger etterpå og som vi setter mest pris på. Det er også helt annerledes å dele en film med gjestene enn kun bilder. Filmen og klippingen var profesjonelt utført og det var ingen som merket at vi ble filmet i det hele tatt. Anbefales."

Torbein & Tuva:
" Umami Production var veldig profesjonelle fra begynnelse til levering av produkt. Vi er kjempefornøyd med gjennomføring, resultat og tidsperspektiv. Vi brukte Umami Production til å dokumentere vårt bryllup og er veldig glade for at vi ga full kreativ frihet til å lage vår bryllupsfilm. Den ble bedre enn vi kunne ha drømt om! Mange gjester har også skrytt uhemmet av filmen og ikke minst av hvor diskret det ble filmet på selve dagen. Tusen takk! "

Kristoffer:
" Superfornøyd med resultatet! Både kreativ og dyktig. Anbefales på det sterkeste."

Khiara:
" Flott samarbeid og service, og videoen jeg bestilte som en overraskelse til min mann på bryllupsdagen vår
ble helt nydelig og veldig rørende. Tusen takk!"
umamiproduction umami logo