Skip to main content

Veien til mål

Steg 1

Planleggingsmøte

Vi møtes fysisk eller digitalt for å planlegge oppdraget.

Steg 2

Gjennomføring

Film- eller fotooppdraget gjennomføres slik vi planla på møtet.

Steg 3

Ferdigstilling

Jeg redigerer innholdet slik vi har avtalt, og sender fortløpende utkast til vurdering. 

 • Elisabeth Skullerud Aarsand

  Hadde gleden av å samarbeide med Umami Productions i forbindelse med gjennomføringen av Din Bryllupsmesse på Grand Hotel i mars 2022. De leverte vår offisielle film fra messen, og vi var svært fornøyde med både samarbeidet og resultatet. Anbefales på det varmeste.

 • Agnete

  Vi hadde bestilt fotograf til bryllupet vårt og fikk mange fine bilder derfra. Men det er videoen som ble laget i bryllupet som vi har sett på utallige ganger etterpå og som vi setter mest pris på. Det er også helt annerledes å dele en film med gjestene enn kun bilder. Filmen og klippingen var profesjonelt utført og det var ingen som merket at vi ble filmet i det hele tatt. Anbefales

 • Tuva

  Umami Production var veldig profesjonelle fra begynnelse til levering av produkt. Vi er kjempefornøyd med gjennomføring, resultat og tidsperspektiv. Vi brukte Umami Production til å dokumentere vårt bryllup og er veldig glade for at vi ga full kreativ frihet til å lage vår bryllupsfilm. Den ble bedre enn vi kunne ha drømt om! Mange gjester har også skrytt uhemmet av filmen og ikke minst av hvor diskret det ble filmet på selve dagen. Tusen takk!«

 • Khira

  «Flott samarbeid og service, og videoen jeg bestilte som en overraskelse til min mann på bryllupsdagen vår ble helt nydelig og veldig rørende. Tusen takk!»

 • Kristoffer

  «Superfornøyd med resultatet! Både kreativ og dyktig. Anbefales på det sterkeste.»

  Kunder

  Hiquid Food
  Barnematbyen
  Din Bryllupsmesse

  Verdens beste selskap

  Gi potensielt ansatte og kunder et visuelt inntrykk av hvor bra selskap dere er, med en film tilpasset både nettside og sosiale medier. 

  Målrettet reklame

  Har dere et produkt, eller bare ønsker å øke oppmerksomheten rundt bedriften deres? Få tilpasset reklame til ulike plattformer og øk sannsynligheten for flere kunder.

  Bryllup

  Planlegger dere en av de største dagene i livet? Tilbakemeldinger jeg har fått, er at brudeparet setter større pris på en film enn bilder i ettertid. Med film får man frem stemning og lyd på en måte foto aldri vil klare.

  Under utvikling

  Mer kommer

  Jeg holder på å ikle nettsiden ny drakt, og mer informasjon kommer. Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

  E-post: kontakt@umamiproduction.no

  Tlf: 416 25 366