Profilbilde

Hvem er jeg?

Lidenskapen for å lage film fikk jeg allerede på barneskolen med mitt første analoge kamera. Etter at både ferdighetene og utstyret mitt ble bedre opprettet jeg dette selskapet i 2008. Det å få forevige både mine egne og andres minner på film gir meg stor glede. Med dagens teknologi vil jeg påstå at alle kan lage film, enten med mobilkamera eller annet utstyr. Men en film er mye mer enn bare levende bilder. For å lage en god film må man ha riktig utstyr og kunnskap om vinkler, bevegelse, historiefortelling og lyd. 

Jeg er perfeksjonist i arbeidet mitt og jeg sier meg ikke fornøyd med en film før den rette stemningen er på plass. Jeg har kamera som filmer i høy kvalitet og stabiliserende utstyr, men det er under redigering at gode filmklipp blir til en fantastisk film. Jeg har lang erfaring med denne prosessen og vet hva som skal til for å lage en film du blir fornøyd med. 

Som videograf har jeg alltid tett dialog med deg i forkant for å vite hva som er viktig for deg å ha med i filmen. Jeg tilpasser meg oppdraget og kler meg deretter. For eksempel når jeg filmer bryllup går jeg kledd som gjestene og prøver å være så lite synlig som mulig. Bildet av meg på siden her er tatt fra et bryllup jeg filmet i Italia og viser hvordan jeg går kledd ved slike anledninger.

 

umamiproduction umami logo