Skip to main content
Bryllup for 2024 er nesten fullbooket. Ta kontakt!
foto & film

Familie / Bryllup / Event / Reklame

Familie

foto/film

Det å ha minner av hele familien samlet er så utrolig viktig, og familiefoto er kanskje de mest givende oppdragene jeg tar. Dessverre opplever noen at minnene man skulle ønske man hadde ikke finnes, før det er for sent.

Kamerarullen på mobilen min er i dag full av bilder av mine egne barn, men vi har også gått til fotograf for å ta bilder av oss sammen. Dette er nok noe mange kan kjenne seg igjen i, hvor kanskje spesielt en av foreldrene stort sett er bak kamera. Ved å gå til fotograf får man høykvalitetsfoto av hele familien, med mulighet for å printe dette ut på skikkelig kvalitetsprodukt man ikke får i den lokale fotobutikken. Man sikrer seg da bilder som ikke falmer i farge på over 100 år.

Jeg har en dokumentarisk tilnærming og prøver å få bildene så ekte som mulig. Noen føringer på posering kan jeg gi, men i størst mulig grad prøver jeg å fange de unike og ekte følelsene uten innblanding. Derfor tar jeg ikke bilder i studio, men kommer enten hjem til dere eller tar bilder i nærområdet. Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe for en uforpliktende samtale.

Bryllup

Foto/film

Bryllup er en av de største dagene i livet som går så altfor fort. Tilbakemeldinger jeg har fått fra brudepar, er at de satt mest pris på filmen de fikk. Med denne kunne de se alt de ikke fikk med seg, med levende bilder og lyd, på en måte kun foto ikke klarer. De hadde noen filmsnutter som venner og familie hadde filmet med mobil, men dette kunne ikke måle seg med en proft redigert film av høy kvalitet.

Mange ønsker å ha et brudebilde hengende på veggen. Jeg tilbyr derfor også å ta en pause fra filmingen og ta brudebildene dere ønsker. En film består faktisk av 30 bilder i sekundet, så jeg kan derfor også hente ut bilder fra filmen fra resten av dagen. Disse bildene fungerer ypperlig på digitale enheter og mindre album.

Jeg har alltid planleggingsmøte med dere i forkant for å avklare hva som er viktig for dere å få dokumentert. På bryllupsdagen prøver jeg å være en flue på veggen og ikke ta for mye oppmerksomhet. Jeg har fått tilbakemelding på at mange i bryllupet ikke la merke til at jeg var der en gang, og da har jeg nådd målet mitt: Dokumentere alle de små, store og viktige øyeblikkene, uten å bli lagt merke til. Ta kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker en prat rundt hva jeg kan tilby.

Husk at en bryllupsfotograf gjerne må bookes ett år i forveien. Jeg tar begrenset med bryllupsoppdrag, så det gjelder å være tidlig ute.

Album og bilde

Produkter

Jeg bruker en leverandør som kun leverer produkter til fotografer.  Det betyr at de har et helt annet fokus på kvalitet enn lokale fotobutikker som masseproduserer bilder. Vanlig blekk vil falme over tid, det gjør ikke disse bildene. Det koster litt ekstra, men her får man det man betaler for. Utskriftene kommer på papir og blekk av samme kvalitet som blant annet museum bruker, og de vil beholde samme kvalitet langt utover vår levetid. 

Oversikten viser de mest solgte produktene, men de finnes også i ulike varianter som jeg kan forklare nærmere etter vi har tatt bilder.

Album

Print

Bildeboks

VeggbildeBilder og filmer

Under finner du eksempler på bilder og filmer jeg har tatt, som representerer min stil.